четвъртък, 19 май 2011 г.

Още "shit в ефира" - ще кажат някои

Решихме да направим блог!!!
Голям смях . . . . организацията беше жестока, понятие за случване на нещата – никакво.
Имаме среща /две налични луди жени/, актуално централно заведение, лаптоп, мнооооого желание да си направим нещо истинско и наше, и грам идея дори от къде се почва.
Защо ни дойде тази идея . . . . защото това което се случва в живота ни, разговорите ни, смешките и абсурдните случки – „Сексът и градът” пасти да яде.
Решихме, че си струва да споделим и да ни бъде споделено. Да се посмеем заедно или да поплачем /което често се случва/. Ангели, ангели . . с крила, без крила . . . . нищо ново под слънцето, когато става дума за емоции, мъже и безкрайната палитра от багри на душата на една жена . . . .
Да се върнем на повествованието и раждането на това блогче. Ей, много ни е скъпо и всичко ни е честно и такова каквото е тук и сега.
Седим на приятна масичка, вперили поглед в лаптопа и в някакви прозорци, които изскачат един след друг, а ние дори трудно открихме началото. Страшни дизайнери сме. Избихме рибата, особено, като дори не знаем когато променяме нещо, кое точно променяме. Някакви неща ни се показват в неясна последователност,  други се местят, трети дори не разбираме защо са там, но кипим от ентусиазъм и кликаме на всичко като луди. Е ли нормално да седнеш да правиш блог и да не знаеш как ще се казва – не. Нищо, никой не ви е обещал нормални неща тук. След кратък, но иначе дълбок размисъл, няколко неуспешни опита с вече съществуващо име – ето ни. Гледаме и двете съсредоточено как се случват нещата, чудим се и от време на време избухваме в смях. Хората ни гледат тъпо, но това се случва винаги, така че сега просто сме в естествена среда.
Пишем, бришем, избираме, забавляваме се и все по-хубаво ни става . . . /и за блога и на душата/.
Зън, зън обедната почивка свършва обаче и се пръсваме по офисите. Можеш ли обаче да стоиш мирно при това предизвикателство – не. Продължаваме дистанционно. Мъка страшна, като не сме си една до друга, буза до буза,  съвсем усложнихме ситуацията . . .
Еми . . . това е - огън и жупел!!! Готови сме и вие го виждате. Дано ви хареса. А ние ще си пресъздаваме живота тук . . . ако искате участвайте. Ще ни е забавно . . .



Няма коментари:

Публикуване на коментар