петък, 27 май 2011 г.

WAR IN HEAVEN

Относно вечния въпрос „кого предпочитат мъжете  - добрите или лошите момичета?”. Искам да споделя  - от дъъъъългия ми жизнен опит съм се убедила, че мъжете обичат най-много, когато попаднат на лошо момиче. Точно тогава стават онези любящи, мили и грижовни същества от които жизнено важна нужда имат добрите момичета. Когато „лошата” е във вихъра си, флиртува, не се съобразява с мъжа до себе си и за нея той е поредния, без значение какво ще стане с тази връзка, тогава какво става с мозъка на пича . . . не става ясно, но той е като куче. Това е жената! Очите му са станали като палачинки и виждат само нея.Само тогава е готов на всичко, само тогава се плаши да не я загуби и пак само тогава цени това, което има. Може би мисълта, че не е изцяло негова го поддържа във форма. Той е кавалер, романтик и получава включвания /жестове/, който един мъж, сигурен в жената до себе си, дори не подозира че съществуват. ТЯ е толкова прекрасна – близка и далечна, неуловима и опияняваща, обвита в загадачност, всичко, за което е мечтал. Това състояние на пълна изтрещялост /което аз много добре познавам/ е долна и неизяснена заблуда, която го кара да вярва, че това е любовта. Че това е всичко, което може да го направи щастлив. Докато той вярва, че това е неговия човек и е безумно влюбен в нея, за всички други е очевидно, че тя не го обича. Тя не изпитва тези нежни чувства, не го приема на сериозно и дори не се вълнува там ли е или го няма. Ако го има в живота й – вероятно все ще се намери някоя изгода и от него, ако го няма – живота е прекрасен и пълен с други като него. Мацката е на друг етаж, а за етажа на заблудения, в нейния асансьор  копчето липсва. Тя никога няма да спре там, а младежа вече е готов да предлага брак . . . . дано поне толкова обвързана се ще се качи с него пеша до неговото място. Дали тя приема или не, е друга тема /100 долара са си сто долара/, но продължава и ще продължава да прави луд заплеса до нея. Тя ще кръшне, той ще прости, тя ще се забавлява, той ще я чака да се прибере, тя ще му роди деца, а той ще плаща и ще бъде благодарен цял живот за това.  Ще го боли и някъде в себе си ще знае, че не е щастлив. Ще се мъчи да си спомни какво е някой да го е грижа за него. Понякога ще завижда на приятеля си, чието гадже го гледа така, както самия той гледа НЕГОВАТА. Но ще остане така, ще впрегне целият си мазохизъм и ще отдаде живота си на лошото момиче,  без да помни вече защо.
А можеше да има другата ТЯ. Да има „доброто момиче”, в чийто очи да вижда само себе си. Момичето, което, когато помисли за любов, само неговия образ изпълва ума й. Другият тип жена, която да го чака вечер вкъщи  и да е толкова нежна, любяща и постоянно готова да направи това, което той поиска, че ТОЙ спира да я забелязва. Другата, която ще го приласкае, ще го обича до лудост /ако не е лудост, не е любов/ и ще е готова буквално да даде живота си за да е щастлив. Той ще осмисля живота й, ще му носи закуска в леглото и ще маха зелените листенца от ягодите, преди да ги сложи в устата му . . . .
И когато „доброто момиче” няма шанса да даде на нейното момче, това на което е способна . . . когато ТОЙ гледа в нея и не я вижда, когато не пожелае да бъде щастлив и да я обича, тогава момичето отива при другия, който и да е той, за да  флиртува, да не се съобразява с мъжа до себе си и за нея той да е поредния, без значение какво ще стане с тази връзка . . . а той ще бъде като куче!
А ти от кои момичета си???

3 коментара:

  1. Да,вярно е.За съжаление освен,че мъжете харесват лоши момичета то и ние жените си падаме по лоши момчета.И по ирония на съдбата в повечето случаи избираме тези лошите и после какво -не ни гледат в очите, не ни чакат и тн.Аз бях лошо момиче и какво,сега изобщо не ме гледат в очите.

    ОтговорИзтриване
  2. Е няма угодия значи! Остава да се търси момиче, което е много ДОБРО в това да бъде ЛОШО! ;)))

    ОтговорИзтриване
  3. Обичам най-лошото и най-чаровно момче...да бебс

    ОтговорИзтриване